Fractions, dé innovatie op shuttergebied

Hip en moderne aluminium shutters die passen in ieder interieur!  Unilux Fractions zijn in alle RAL kleuren leverbaar én onderhoudsvriendelijker dan traditionele shutters.

De bediening van de Fractions is eenvoudig door middel van een knop. De lichtsleuven van deze raambekleding schuift men dicht door de knoppen omhoog te bedienen. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd. De spreiding van dicht licht kan door de gebruiker worden beïnvloed door het licht te knijpen, zoals dat ook met de ogen gebeurt zodra het licht te fel is. De ruimte wordt beïnvloed door het karakter van het individu en kan indrukwekkende patronen weergeven door de lichtspeling. De accenten zorgen voor de juiste gemoedstoestand en sfeer.
Door de lichtsleuven van deze raamdecoratie geheel te sluiten wordt de privacy gewaarborgd met een verduisterend effect. In gesloten situatie bieden Fractions ook nog een extra isolatiepaneel voor zicht, licht, lucht, warmte, geluid en veiligheid.
Tevens kunnen de Fractions als luiken geopend of gesloten worden.