Rolgordijnen zijn nog altijd een populaire raamdecoratie in Nederland.

Rolgordijnen zijn een voordelige soort raambekleding en ze zijn in alle ruimtes toepasbaar. Rolgordijnen zijn in veel soorten stoffen en kleuren leverbaar waardoor er voor elke woonstijl een geschikt rolgordijn samen te stellen is. Rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende stoftransparanties; transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screen.


Een duo rolgordijn is de absolute trend op dit moment.

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met verschillende banen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. De stoffen beschikken zowel over lichtdoorlatende als zeer transparante banen. Je creëert in een handomdraai de gewenste lichtinval en inkijk van buitenaf. Dit doe je simpelweg door de lagen van elkaar te laten bewegen.

Er zijn ook verduisterende duo rolgordijnen verkrijgbaar. De stoffen van deze gordijnen beschikken over transparante en verduisterende banen. Deze verduisterende duo rolgordijnen bevatten dim-out stoffen. Deze stoffen blokkeren vrijwel al het licht.

Duo rolgordijnen staan bekend onder meerdere namen. Zo kennen we de namen: roljaloezie, multiwave, multishade, multiweave en magic light, Prestige, Multishades, Facetlights, Twins of Roljalouzieën. De naam van deze binnenzonwering is anders, maar het product en de werking niet.


Gaat u voor het ultieme gemak en comfort, dan kiest u voor een elektrische bediening van SOMFY, desgewenst met afstandsbediening.