Pergola zonwering systemen

Van de Ven zonwering uit Vianen kan diverse pergola systemen leveren.  Doordat de staanders aan de voorzijde van dit pergola systeem extra ondersteuning bieden, is deze buitenzonwering zeker ook geschikt voor situaties waarbij de buitenmuren niet geschikt zijn voor een knikarmscherm.


Lewens Markisen pergola systeem Portofino

Dankzij de gesloten zipgeleiding zit het doek van het terraszonnescherm Portofino Pergola altijd strak, wat voor een vrijwel naadloze zonwering en perfecte look zorgt. Voor meer flexibiliteit en gezelligheid op het terras is Portofino ook verkrijgbaar met Vario-palen. Zo kunnen de voorste hoeken van het scherm worden verlaagd – voor een variabele zonwering en ontspannen buitenleven met voortreffelijk comfort. De Portofino kan max. 600 cm breed x 500 cm diep.


Download hier de brochure Portofino pergola
Brochure Portofino Pergola 2022.pdf (692.7KB)
Download hier de brochure Portofino pergola
Brochure Portofino Pergola 2022.pdf (692.7KB)
Download hier de brochure met doeken collectie van Lewens Markizen
Lewens Doeken collectie 2023.pdf (9.96MB)
Download hier de brochure met doeken collectie van Lewens Markizen
Lewens Doeken collectie 2023.pdf (9.96MB)Harol pergola systeem Versuz

Met deze elegante Pergola zonwering als blikvanger geniet je langer van je terras en tuin. Ontdek puur design in combinatie met ultiem comfort bij deze Versuz. Met een zeer slanke geleider, extreem strakke kast en smalle voetpalen zet hij in op een geraffineerde look. Een ingenieus ZIP-systeem zorgt voor jarenlang strakke doeken.

Download hier de brochure Harol Versuz
Harol Versuz van de Ven zonwering.pdf (3.44MB)
Download hier de brochure Harol Versuz
Harol Versuz van de Ven zonwering.pdf (3.44MB)


Cube pergola systeem

Dit pergola systeem is een architecturaal hoogstandje die je tuin tot één geheel maakt. Hij kan zowel vrijstaand als tegen de gevel worden gemonteerd. Deze zonwering straalt door zijn prachtig design pure klasse uit. De pergola zonwering is gemaakt van hoogwaardige aluminium onderdelen en is uitgerust met een horizontaal en verticaal doek.

Deze pergola zonwering is uniek door zijn optionele verlichting via ledstrips. Deze is ingewerkt in de regengoten, die in combinatie met één van de waterdichte doek voor een uitstekende bescherming tegen de regen zorgen.

Door zijn uniek design beschermt dit pergola systeem je ook tegen een laagstaande zon en garandeert het waterafvoer dankzij een speciaal ontwikkeld systeem. Als je een groot terras hebt kan je er ook voor kiezen om meerdere systemen aan elkaar te koppelen.


KE pergola systeem, Italiaans design

Bent u gezegend met een woning met een grote en natuurrijke tuin? Dan wilt u deze prachtige buitenruimte natuurlijk het liefst optimaal benutten. Met een Pergola zonwering kunt u maximaal genieten van het buitenleven in uw tuin.