Let op: Informatie voor de Eindgebruiker

Uitgaande van een in de massa gepigmenteerde polyacrylaatvezel SUNACRYL, wat hen hun uitzonderlijke kwaliteit geeft, genieten onze doeken van een uitzonderlijk verzorgde opvolging in het productieproces. Ondanks dit alles kan u op uw scherm kleine onregelmatigheden aantreffen die dikwijls moeilijk zichtbaar zijn en die onmogelijk te vermijden zijn. Zij zijn inherent aan elk technisch weefsel maar verminderen geenszins de technische prestaties en levensduur van uw doek. Zo kunnen knikstrepen, wafelvorming, kleine plooitjes naast de naden of in het midden van het doek of vleug verschijnen.

Zowel DICKSON CONSTANT als van de Ven zonwering kunnen niet voor deze onvolmaaktheden aansprakelijk gesteld worden.

1 - Wafelvorming of rimpelvorming

Alle technische weefsels kunnen deze wafelvorming in het midden van een doekbaan vertonen. Ze zijn vooral zichtbaar bij tegenlicht door het verschil in lichtinval.

2 - Wafelvorming

Naast de stiknaden, veroorzaakt door het onvermijdelijk spanningsverschil bij het oprollen.

3 - Knikstrepen

Door de onvermijdelijke plooivorming tijdens het productieproces kunnen zich bij tegenlicht donkere strepen vertonen, wat vooral zichtbaar is bij lichtere kleuren.

Deze kleine onvolmaaktheden hebben geen invloed op de kwaliteit van het doek en vereisen absoluut geen doekvervanging. Gelieve ons echter te verwittigen als u op gebied van rotvrijheid, weerstand of kleurechtheid, kortom de basiskenmerken van onze 10-jarige garantie, afwijkingen bemerkt.

Kenmerken Dickson banendoek
Kenmerken Dickson banendoek


Tip: Wilt u deze kenmerken vermijden dan kunt u kiezen voor de Dickson Infinity serie. Deze collectie bevat alleen effen doeken.